8 Ekim 2010 Cuma

sitene facebook beğen- pylas linki ekle

Sitene Facebook Begen eklentisi kodu ekle :


Not : Kod da (http://site-bilgi.blogspot.com/2010/10/sitene-facebook-begen-pylas-linki-ekle.html) yazili yere kendi sitenizin adini veya koyacaginiz sayfanin linkini yaziniz...

sitende görünümü:


sitene Facebook Beğen Paylaş kodu ekle:

Dikkat (http://site-bilgi.blogspot.com/2010/10/sitene-facebook-begen-pylas-linki-ekle.html)  yazan yere kendi linkinizi ekleyin..

sitende görünümü
Facebook'ta Paylas

7 yorum:

  1. ISO, TSE, CE Kalite Belgesi Eğitim, Belgelendirme ve Danışmanlık Hizmetleri, ISO 9001, ISO 9000, ISO 22000, ISO 14001, HACCP, OHSAS, CE Belgelendirme, Helal, SA 8000, ISO/TS 16949, Reach, Tse Tsek Belgesi, Ce Marking, KALİTE, Ürün Uygunluk, Türkak, Kalite Güvence, Gost R Sertifikası, Ukr Sepro, Toplam Kalite Yönetimi, Kalite Tanımı, İnşaat ve Gıda Kalite Belgeleri, Tekstil Kalite Belgesi ayrıca Risk Analizi ve Başdenetçi Eğitimleri de vermekteyiz.

    YanıtlaSil
  2. www.solmazisg.com

    6331 sayılı İş Sağlığı Güvenliği Kanunu Kapsamında Firmalarda üretim güvenliği ve Çalışanların çalışma şartlarının iyileştirilmesi için ortamdaki Riskleri degerlendirmek ve gerekli önlemleri almak için, Risk Değerlendirmesi, Acil Eylem Planı ve Temel İş Sağlığı Güvenliği Eğitimlerini vermekteyiz

    YanıtlaSil
  3. Hazır web siteleri konusunda uzman olan ela web tasarım, hazır ilan sitesi, ilan scripti, ilan verme sitesi, emlak sitesi, hazır emlak sitesi, emlak scripti, hazır haber sitesi, hazır haber scripti, haber scripti, wordpress film sitesi, sinema sitesi, dizi izleme sitesi, itiraf scripti, rent a car scripti gibi bir çok alanda hazır web siteleri üretmektedir.
    Kolay kullanımlı ve ekonomik olması dolayısı ile tercih edile hazır web sitelerimizi halihazırda yüzlerce müşterimiz kullanmaktadır.

    YanıtlaSil
  4. Web sitenizi beğenerek ziyaret ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  5. DIY Chicken Coops Ideas – 21 Smart Ideas

    YanıtlaSil

umaraım iyi vakit geçirirsiniz.

Sitemize hoşgeldiniz. Umarım iyi vakit geçirirsiniz.



Eğer sizlere yararlı olabilmişsek ne mutlu bize.



bize ulaşmak için tıklayınız.






Günün Fırsatı